Skip to content

Vragen? Neem contact met ons op

Zit je met een specifiek probleem? Of wil je nog even overleggen voordat je ons inschakelt? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Specifieke vraag?

Vul het formulier in en wij kunnen direct met je meedenken.

Veelgestelde vragen

Vóór het reinigen beoordeeld onze expert met de gevelanalyse of het voegwerk, stucwerk of schilderwerk van de gevel nog in een goede conditie verkeert. In de meeste gevallen is dat zo, en kunnen wij efficiënt met de GevelWash formule zonder schade je gevel reinigen.

Het is niet noodzakelijk om de zonweringen en of screens te verwijderen. Losse elementen is echter wel wenselijk. Zo kan ons biologisch reinigingsmiddel alle oppervlakten bereiken.

Wij maken gebruik van een systeem waarbij we eerst de gevel voorbehandelen, voordat we met de reiniging starten. Zo heeft de eerste laag tijd gehad om het vuil effectief los te weken van de gevel. Tijdens het spoelen zorgen we dat het vuil van de gevel wordt gespoten. Dit gebeurt onder zachte druk. Als laatste impregneren we de gevel zodat herbesmetting niet voor kan komen. 

De traditionele gevelreinigers gebruiken technieken zoals zandstralen, waarbij je in feite maar één keer onder hoge druk het vuil verwijdert. Onze oplossing is dus wezenlijk anders en veel duurzamer.

Als de weersomstandigheden het toelaten kunnen wij over het algemeen binnen 3 à 4 weken uw gevels behandelen met het Gevelwash systeem.

Onze reiniging en impregneer producten zijn biologisch afbreekbaar. En zijn daarom een milieuvriendelijk en een duurzame oplossing voor je gevelreiniging.

Na een behandeling met de Gevelwash formule is je gevel beschermt tegen herbesmetting. Met ons garantieplan geven wij tot 10 jaar garantie tegen terugkerende aanslag.

De Gevelwash behandeling van uw gevel kan uitgevoerd worden met droogweer of lichte regen. Bij storm en of te lage temperatuur zullen wij de behandeling uitstellen.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Snel weten wat het behandelen van uw gevel gaat kosten?
Vraag dan nu de gratis, volledig vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact op om de situatie in kaart te brengen en een realistisch prijsvoorstel te doen.