Skip to content

Over Gevelwash

Wij willen iedere klant elke dag kunnen helpen met ons unieke milieuvriendelijke gevelreiniging formule.

Het verhaal achter Gevelwash

Ruim 20 jaar geleden richtte Harry van der Geer zijn eerste bedrijf op “Natuurlijk Schoon” met als doel, milieubewust schoonmaken en reinigen. Vaak met hulp van grootmoeders geheimen van schoonmaakmiddelen. Vanuit de schoonmaakbranche merkte Harry echter een toenemende vraag naar gevelreiniging.

Na een oriëntatie op deze markt was het duidelijk dat er nog geen milieuvriendelijke manier bestond om gevels te reinigen. Sterker nog, tot op de dag van vandaag wordt de conventionele en milieubelastende methode voor gevelreiniging zoals zandstralen en chemische reiniging nog steeds toegepast. Harry zag dit als een kans om de eerste te zijn dit anders kon aanpakken.

Harry besloot al zijn tijd en energie te stoppen in het ontwikkelen van een duurzame manier om gevels te kunnen reinigen. Na een lange wereldwijde zoektocht lukte dat. Daaruit volgde de Gevelwash formule, het concept waarmee hij al zijn klanten nu helpt. 

Het geeft een enorme voldoening en trots om iedere keer weer de klant blij te kunnen maken met een reiniging formule die zowel snel, effectief en milieuvriendelijk is. Duurzaamheid is de missie van Gevelwash.

eco_green

Ons DNA

Gevelwash, onze trots. Het idee ontstond letterlijk tijdens het wassen van de auto in de Carwash. Een oplossing om gevels echt milieubewust als specialist te kunnen reinigen, die was er nog niet. Daarom zijn wij de eerste gevelreiniger specialist met het duurzame Gevelwash concept.

Met de gevelreiniging oplossing van Gevelwash kies je voor een duurzame en ecologische behandeling van jou vervuilde gevel en helpt je niet alleen jezelf maar ook het klimaat. Gevelwash maakt gebruik van eigen biologische ontwikkelde reiniging en impregneer producten, gepatenteerd vuilwater recyclingsysteem en geavanceerde lanstechnieken.

Wat klanten van
ons vinden

_DSC0027v2
_DSC0027v3
Dhr. D. Vels Heijn

Dhr. D. Vels Heijn

Het resultaat is nog beter dan verwacht. 

Lees meer →
1. Gevelwash baksteen geel zwarte vervuiling
2. Gevelwash baksteen geel gereinigd
Dhr. de Wildt

Dhr. de Wildt

Het hele traject, van offerte tot afronding was keurig verzorgd.

Lees meer →
IMG_2523
Gevelwash referentie keimgevel schoon
Dhr. Giovanni

Dhr. Giovanni

Mooi resultaat en stukken voordeliger dan de schilder.

Lees meer →

Je gevel reinigen met Gevelwash: Alle voordelen op een rijtje

Alle voordelen op een rijtje

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Snel weten wat het behandelen van uw gevel gaat kosten?
Vraag dan nu de gratis, volledig vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact op om de situatie in kaart te brengen en een realistisch prijsvoorstel te doen.