Skip to content

Je gevel weer vrij van schimmel

Kan je geen seconde langer schimmel op de gevel van jouw
woning aanzien? Probeer vandaag nog gratis de unieke
gevelwash formule.

Hoe de Gevelwash oplossing schimmel effectief van je gevel verwijderd

Hoe verwijder je schimmel van de gevel?

Je hebt schimmel aanslag op je gevel en wil deze graag verwijderen. Allereerst moet je weten wat de eigenschappen zijn van de schimmel verontreiniging en hoe je kan voorkomen dat de schimmelbesmetting op je gevel terugkomt.

Schimmel is een organische gevelvervuiling en zichtbaar als een witte aanslag of zwarte aanslag op je gevel. Met het Nederlands klimaat, vochtigheid, wisselende temperaturen en zonlicht is dit de perfecte voedingsbodem voor de ontwikkeling en groei van schimmels op gevels.

Om de schimmel van je gevel te verwijderen moet je de schimmel vervuiling behoedzaam van je gevel borstelen of vegen om beschadiging aan voegwerk, stucwerk of schilderwerk te voorkomen. Hierna kan je de gevel behandelen met een antischimmel product om de resterende schimmels te verwijderen. De behandeling moet meerdere malen herhaald worden om nieuwe schimmel aanslag te voorkomen.

10 jaar garantie*

Op al het gevelwerk dat
wij opleveren

Laagste prijs garantie

Bij Gevelwash betaal je
altijd de laagste prijs!

Ecologisch

Een duurzaam en
milieubewuste oplossing

10 jaar garantie*

Op al het gevelwerk dat wij opleveren

Laagste prijs garantie

Bij Gevelwash betaal je altijd de laagste prijs!

Ecologisch

Een duurzaam en milieubewuste oplossing

De gevel van je woning, gebouw of complex laten reinigen?

Je bespaart tot wel 70%, maakt gebruik van een gepatenteerde techniek en kiest voor een duurzame en milieubewuste gevelbehandeling. Schoner en beter bestaat niet. Gevelwash is de nieuwste oplossing voor gevelreiniging. Dat allemaal zonder steigers, gevaarlijke chemicalien of mogelijke schade aan jouw huis.

Kan je geen seconde langer je vervuilde gevel aanzien?

In slechts 4 stappen laten we je gevel weer stralen als nooit tevoren!

Vraag de gratis offerte aan

Gratis gevelanalyse op locatie

Plan je datum in

Een mooie schone gevel

Wat klanten van
ons vinden

_DSC0027v2
_DSC0027v3
Dhr. D. Vels Heijn

Dhr. D. Vels Heijn

Het resultaat is nog beter dan verwacht. 

Lees meer →
1. Gevelwash baksteen geel zwarte vervuiling
2. Gevelwash baksteen geel gereinigd
Dhr. de Wildt

Dhr. de Wildt

Het hele traject, van offerte tot afronding was keurig verzorgd.

Lees meer →
IMG_2523
Gevelwash referentie keimgevel schoon
Dhr. Giovanni

Dhr. Giovanni

Mooi resultaat en stukken voordeliger dan de schilder.

Lees meer →

Veelgestelde vragen

Vóór het reinigen beoordeeld onze expert met de gevelanalyse of het voegwerk, stucwerk of schilderwerk van de gevel nog in een goede conditie verkeert. In de meeste gevallen is dat zo, en kunnen wij efficiënt met de GevelWash formule zonder schade je gevel reinigen.

Het is niet noodzakelijk om de zonweringen en of screens te verwijderen. Losse elementen is echter wel wenselijk. Zo kan ons biologisch reinigingsmiddel alle oppervlakten bereiken.

Wij maken gebruik van een systeem waarbij we eerst de gevel voorbehandelen, voordat we met de reiniging starten. Zo heeft de eerste laag tijd gehad om het vuil effectief los te weken van de gevel. Tijdens het spoelen zorgen we dat het vuil van de gevel wordt gespoten. Dit gebeurt onder zachte druk. Als laatste impregneren we de gevel zodat herbesmetting niet voor kan komen. 

De traditionele gevelreinigers gebruiken technieken zoals zandstralen, waarbij je in feite maar één keer onder hoge druk het vuil verwijdert. Onze oplossing is dus wezenlijk anders en veel duurzamer.

Als de weersomstandigheden het toelaten kunnen wij over het algemeen binnen 3 à 4 weken uw gevels behandelen met het Gevelwash systeem.

Onze reiniging en impregneer producten zijn biologisch afbreekbaar. En zijn daarom een milieuvriendelijk en een duurzame oplossing voor je gevelreiniging.

Na een behandeling met de Gevelwash formule is je gevel beschermt tegen herbesmetting. Met ons garantieplan geven wij tot 10 jaar garantie tegen terugkerende aanslag.

De Gevelwash behandeling van uw gevel kan uitgevoerd worden met droogweer of lichte regen. Bij storm en of te lage temperatuur zullen wij de behandeling uitstellen.

Je gevel reinigen met Gevelwash: Alle voordelen op een rijtje

Alle voordelen op een rijtje

Graag vooraf advies? Kies je oplossing voor:

Algen
Schimmel
Mos
Zwarte aanslag
Groene aanslag
Grijze aanslag
Stucwerk gevel
Bakstenen gevel
Geverfde gevel

Graag vooraf advies? Kies je oplossing voor:

Algen
Schimmel
Mos
Zwarte aanslag
Groene aanslag
Grijze aanslag
Stucwerk gevel
Bakstenen gevel
Geverfde gevel

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Snel weten wat het behandelen van uw gevel gaat kosten?
Vraag dan nu de gratis, volledig vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact op om de situatie in kaart te brengen en een realistisch prijsvoorstel te doen.