Skip to content

Disclaimer & Copyright

Lees hier onze disclaimer en copyright

Disclaimer

Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan deze site of delen ervan op welke wijze dan ook te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Gevelwash Nederland.

Het is niet toegestaan deze site te framen.

Deze website is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten. Aan hen is het toegestaan delen van de site te downloaden om te bekijken op een enkele computer en/of een enkele hardcopy te printen.


Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Gevelwash, tenzij anders aangegeven. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het niet toegestaan gebruik te maken van merken waarvan Gevelwash Nederland de houder is.

Aansprakelijkheid
Deze site is bedoeld om informatie aan onze klanten te verstrekken. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de juistheid van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Gevelwash is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of informatie op externe websites waarnaar op deze site wordt gelinked of die een link bevatten naar deze site.

Contact

Als u nog vragen hebt over de privacy policy van Gevelwash Nederland kunt u een e-mailbericht sturen naar info@gevelwash.nl. Onze klantenservice helpt u graag verder als u informatie nodig hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Snel weten wat het behandelen van uw gevel gaat kosten?
Vraag dan nu de gratis, volledig vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan contact op om de situatie in kaart te brengen en een realistisch prijsvoorstel te doen.